Selecteer een ander land of andere regio om de inhoud voor uw locatie te bekijken.

blueCompact

Het sluitsysteem
met de app

Neem deze slimme stap in uw leven en maak kennis met de veelzijdigheid van dit unieke sluitsysteem!

Eenvoudig. Flexibel. Smart.

blueCompact is een van de eerste sluitsystemen die wordt bestuurd via een app. Daardoor kan de configuratie individueler, flexibeler en eenvoudiger – ook achteraf – door uzelf worden uitgevoerd. U profiteert na de installatie blijvend van een volledige controle en een volledig overzicht over het complete sluitsysteem. 

blueCompact is ideaal voor intelligente particuliere woningen en voor kleinere, toekomstgerichte bedrijven.

“blueCompact groeit met mijn bedrijf mee. Ik hoef me niet vast te leggen, maar blijf flexibel.”

Stephanie S., ondernemer

Een intelligent systeem met slimme bediening

In blueCompact vindt u een nieuwe vorm van technische intelligentie, gecombineerd met maximaal comfort en gebruikersvriendelijkheid. Als een van de eerste sluitsystemen kunt u met behulp van een app alle processen bedienen, autorisaties en wijzigingen direct via uw smartphone of tablet uitvoeren – daarvoor is alleen de hoofdsleutel (masterkey) nodig.

Sleutel verloren?
Hop, en vergrendeld.

Met blueCompact zijn kwijtgeraakte sleutels voortaan geen zwak punt meer in de beveiliging. Dankzij het beheer met app en hoofdsleutel kunnen ze onmiddellijk geblokkeerd worden – en is het praktisch onmogelijk om de sleutel onbevoegd te kopiëren. Het moeizame vervangen van alle cilinders en sleutels behoort daarmee tot het verleden.

Geen angst, geen cloud.

Anders dan andere systemen is het blueCompact sluitsysteem niet cloudgebaseerd. Alle gegevens worden centraal op de sleutel zelf opgeslagen. Daar worden ze gecodeerd bewaard om uw informatie te beschermen. Derden zullen tevergeefs proberen om bij uw gegevens te komen – zelfs bij verlies van de smartphone is daar niets te vinden.

Altijd alles in het oog houden

Met de app heeft u het overzicht welke sleutel op een bepaald tijdstip toegang heeft verschaft tot welke ruimte. Een mogelijkheid om privé na te gaan of bijv. uw dochter de avond ervoor op de afgesproken tijd thuis was.

Controle, ongeacht waar u bent.

Bij blueCompact zijn het soms kleinigheden die het dagelijks leven enorm vergemakkelijken. Bijvoorbeeld met een oplossing die sluitautorisaties op afstand mogelijk maakt. Wanneer u de buren een sleutel voor noodsituaties hebt gegeven, kunt u ze heel eenvoudig met behulp van de hoofdsleutel en de app de toegang tot uw ruimten geven voor een vastgelegde periode.

Een eenvoudig systeem, eenvoudig uitgelegd.

blueCompact werd in eerste instantie ontwikkeld om te voldoen aan de eisen die u stelt aan een gebruikersvriendelijk sluitsysteem. Natuurlijk laten wij u niet alleen, als het erop aankomt de veelzijdige functies onder de knie te krijgen. Een in de app geïntegreerde tutorial begeleidt u stap voor stap door de eerste installatie en kan op elk gewenst moment worden opgevraagd.

De wandlezer: taken flexibel programmeren.

Integreer motorische deuren, poorten of slagbomen binnen en buiten nu heel ongecompliceerd in uw sluitsysteem – de nieuwe blueCompact wandlezer maakthet mogelijk. Met zijn slimme functies en eigenschappen krijgt u voortaan nog meer vrijheid bij de vormgeving van de toegangscontrole voor uw ruimten.

Tijdprofielen aanleggen en beheren

blueCompact maakt het zijn gebruikers mogelijk de sluitautorisaties voor elke afzonderlijke sleutel naar behoefte tijdelijk individueel te configureren. Deze tijdprofielen kunnen complete dagen of ook slechts bepaalde uren van een weekdag bevatten. Een goed gestructureerde afbeelding van het sluitplan in de blueCompact App garandeert intuïtieve bediening door de gebruikers.

“Dankzij blueCompact hebben wij de flexibiliteit die wij nodig hebben. Een verloren sleutel betekent nu niet meer direct hoge kosten.”

Familie Molenaar

blueCompact in vergelijking

blueCompact biedt u een compleet en zorgeloos pakket voor een veilig gevoel, 24 uur per dag!

Mechanisch blueCompact
Toegangsbeveiliging
Toegangsbeheer
Kostenneutrale autorisatiewijzigingen
Registratie van de sluitevents
Aanduiding van de deuren en sleutels
Eenvoudige en directe toegang tot de gebruiksaanwijzing
Planningsvrijheid en overzichtelijkheid 
Modern en innovatief design
Autorisatie op afstand en planning van autorisaties
Tijdprofielen

blueSmart

Onze oplossing voor bedrijven

blueSmart is het intelligente sluitsysteem voor het comfortabele beheer van complexe gebouwstructuren. Op nieuwsoortige wijze combineert het de voordelen van offline- en online-oplossingen met die van virtuele netwerkintegratie van sluitsystemen, laat het zich dynamisch uitbreiden en reageert het flexibel op uw individuele behoeften.