blueCompact

Sistem zaklepanja
z aplikacijo

Začnite pametnejše življenje in odkrijte vsestranskost tega enkratnega sistema zaklepanja!

Preprosto. Prilagodljivo. Pametno.

blueCompact je med prvimi sistemi zaklepanja, ki ga upravljate z aplikacijo. Zato ga konfigurirate še bolj individualno, prilagodljivo in preprosto – tudi naknadno – kar sami. Po namestitvi lahko trajno uživate v koristih popolnega nadzora in pregleda nad celotnim sistemom zaklepanja. 

blueCompact je zato idealen sistem za pametne zasebne hiše, pa tudi za manjša napredna podjetja.

»blueCompact raste skupaj z mojim podjetjem. Ni treba sprejemati dolgoročnih odločitev, zato ostajam prilagodljiva.«

Stephanie Schmidt, podjetnica

Pametni sistem s pametnim upravljanjem

Sistem blueCompact pomeni novo obliko tehnične inteligence, kombinirano z maksimalnim udobjem in prijaznostjo za uporabnika. Kot en prvih sistemov zaklepanja vam z eno aplikacijo omogoča upravljanje vseh potekov, pooblastil in sprememb kar s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom – za to potrebujete le glavni ključ.

Ste izgubili ključ?
Hop, zaklenjeno.

S sistemom blueCompact izgubljeni ključi v prihodnje ne pomenijo več varnostnega tveganja. Upravljanje z aplikacijo in glavnim ključem pomeni, da jih lahko takoj blokirate – nepooblaščeno kopiranje ključa pa je praktično nemogoče. Nadležno zamenjevanje vseh cilindričnih vložkov in ključev je s tem stvar preteklosti.

Brez strahu, ni oblaka.

Za razliko od drugih sistemov sistem zaklepanja blueCompact ne temelji na storitvah v oblaku. Vsi podatki se centralno shranijo na sam ključ. Tam se hranijo v šifrirani obliki, da so vaše informacije zaščitene. Morebitni napadalci bodo poskušali zaman – tudi pri izgubi pametnega telefona ne morejo najti ničesar.

Vedno vse na očeh

Z aplikacijo vedno vidite, kateri ključ je bil ob katerem času uporabljen za dostop do katerega prostora. Tako lahko zasebno na primer preverite, ali je hčerka sinoči prišla domov ob dogovorjeni uri.

Pregled ne glede na to kje ste

Sistem blueCompact odlikujejo predvsem premišljene podrobnosti, ki vam zelo olajšajo življenje. Primer je rešitev, s katero lahko na daljavo urejate pooblastila za ključe. Če ste pri sosedu za vsak primer pustili ključ, mu lahko z glavnim ključem in aplikacijo preprosto omogočite dostop za določeno obdobje.

Jasno razložen preprost sistem

Sistem blueCompact smo razvili predvsem za izpolnjevanje posebnih zahtev za uporabniku prijazen sistem zaklepanja. Seveda pa vas nismo pustili samih z raznolikimi funkcijami. Vadnica v aplikaciji vas vodi skozi posamezne korake prve namestitve in jo lahko po potrebi kadar koli prikažete znova.

Stenski čitalec: Prilagodljivo programiranje nalog.

Zdaj lahko motorna vrata, dvoriščna vrata ali zapornice znotraj ali zunaj stavb povsem preprosto vključite v svoj sistem zaklepanja – to omogoča novi stenski čitalec blueCompact. Z njegovimi pametnimi rešitvami ste v prihodnje še svobodnejši pri organizaciji dostopa do svojih prostorov.

Ustvarjanje in upravljanje časovnih profilov

Sistem blueCompact uporabnikom omogoča, da pooblastila za zaklepanje konfigurirajo ločeno za vsak ključ posebej in za različne čase. Ti časovni profili lahko vključujejo cele dneve ali pa tudi le določene ure dneva v tednu. Pregleden prikaz načrta zaklepanja v aplikaciji blueCompact omogoča intuitivno upravljanje.

»S sistemom blueCompact imamo prilagodljivost, ki jo potrebujemo. Izgubljeni ključ zdaj ne pomeni takoj velikih stroškov.«

Družina Müller

blueCompact Primerjava

Sistem blueCompact vam zagotavlja celovit paket brez skrbi za stalen občutek varnosti!

Mehansko blueCompact
Varovanje dostopa
Organizacija dostopa
Spreminjanje pravic brez stroškov
Beleženje dogodkov v zvezi z zaklepanjem
Poimenovanje vrat in ključev
Preprost in neposreden dostop do navodil
Prosto načrtovanje in preglednost
Moderna in inovativna zasnova
 Oddaljene pravice in nacrtovanje pravic
Casovni profili

blueSmart

Naša rešitev za podjetja

blueSmart je pametni sistem zaklepanja za udobno upravljanje kompleksnih zgradb. Na povsem nov način povezuje prednosti rešitev brez in s povezavo s koristmi navideznega omrežnega povezovanja sistemov zaklepanja, omogoča dinamično širitev ter se prilagodljivo odziva na vaše individualne potrebe.