Winkhaus

Always precise

V podjetju Winkhaus ponujamo celovite koncepte za organizacijo dostopa, ki so prilagojeni vašim individualnim potrebam. Vsi naši sistemi zaklepanja temeljijo na napredni tehnologiji in najvišji kakovosti, tako da zagotavljajo udobno, uporabniku prijazno in zanesljivo upravljanje dostopa. 

Iz naših samoumevnih vrednot izhaja naša stalna obljuba: Pri vsem, kar delamo, smo natančni, da vas lahko podpiramo na najboljši možen način!

Napredno razmišljanje

na vseh področjih

S številnimi projektnimi izkušnjami, obsežnim poznavanjem panoge in živahnim izumiteljskim duhom razvijamo poleg izdelkov s področja organizacije dostopa tudi izdelke za okna ter zaklepanje varnostnih vrat. Pri tem stalno sledimo svojemu cilju: še olajšati življenja svojih strank.

Kakovost iz Münstra

Ko gre za organizacijo dostopa v podjetjih, javnih ustanovah, stanovanjskih hišah ali društvih, so zahteve za obstojnost in zanesljivost uporabljenih delov posebno stroge. Zaradi tega svoje izdelke razvijamo in izdelujemo samo z najboljšo možno točnostjo ter napredno tehnologijo v naši tovarni v Münstru.

od leta 1854

4 proizvodna mesta

prisotni po celem svetu

Tradicija

že 160 let

V več kot 160 letih smo se zaradi svoje inovativnosti uveljavili kot vodilni ponudnik pametnih rešitev za varnost in zaklepanje. Naše izdelke cenijo arhitekti, prodajalci, proizvajalci oken investitorji in uporabniki po vsem svetu. Podjetje Winkhaus je še danes družinsko – upravlja ga že peta generacija.

Obsežne storitve

Partnerstvo s podjetjem Winkhaus je za vas optimalno. Vseeno je, ali potrebujete svetovanje, načrtovanje, izvedbo, popravilo ali vzdrževanje svojih sistemov in programske opreme za zaklepanje, z našimi vsestranskimi storitvami bomo zagotovo našli ravno pravšnjo rešitev za vaše zahteve.

winkhaus.com

Več informacij o podjetju Winkhaus

V našem spletnem mestu boste našli pregled naših odličnih celovitih konceptov za organizacijo dostopa, ki s svojo učinkovitostjo in gospodarnostjo postavljajo povsem nova merila.