Več varnosti.
Več prilagodljivosti.

Za skoraj vsako uporabo pravi cilindrični vložek

Velika izbira cilindričnih vložkov pomeni, da ste dobro opremljeni za skoraj vsako vrsto vrat. Če je treba, lahko sistem zaklepanja kadar koli prilagodite svojim prostorskim potrebam in ga razširite na do 25 cilindričnih vložkov ali bralnikov.

Cilindrični vložki blueCompact

Cilindrični vložki zanesljivo varujejo vrata vaše zgradbe. Z vgrajeno časovno funkcijo se shrani zadnjih 2000 dogodkov, povezanih z zaklepanjem, skupaj z datumom in uro, nato pa se prenesejo v sistem.

Profilni dvojni cilindrični vložek

Cilindrični vložek za standardna vrata v zaprtih prostorih, ki jih je treba z obeh strani zaklepati z elektronskim upravljanjem.

Profilni cilindrični vložek z gumbom

Ta cilindrični vložek je namenjen za standardna vrata v zaprtih prostorih, ki jih je treba z ene strani zaklepati z elektronskim upravljanjem. Mehanski gumb pri tem vedno omogoča zaklepanje.

Profilni dvojni cilindrični vložek

Cilindrični vložek je namenjen za pogosto uporabljena vrata na prostem in v zaprtih prostorih, ki jih je treba z obeh strani zaklepati z elektronskim upravljanjem (npr. vrtna in dvoriščna vrata).

Profilni polovični cilindrični vložek

Elektronsko upravljani cilindrični vložek za zaprte prostore, ki omogoča izvedbo stikal na ključ, stikalnih naprav, stikal za dvigala in terminalov za evakuacijo.

Obešanka

Ta elektronsko upravljana ključavnica zagotavlja zanesljivo zaščito za omare za zdravila ali dokumente ali zabojnike in beleži vse postopke, povezane z zaklepanjem, skupaj z datumom ter uro.

Ena baterija,
šest let delovanja.

Energijo za vse postopke, povezane z zaklepanjem, dobijo cilindrični vložki iz zamenljive baterije. Ta zdrži, odvisno od tipa cilindra, 6-10 let in jo lahko po potrebi hitro zamenjate. Skoraj prazno baterijo prepoznate po manjši zakasnitvi pri odklepanju. Vrata pa lahko po potrebi še vedno kadar koli odprete z glavnim ključem.

Preprosta vgradnja in upravljanje

Sistem blueCompact prepriča z uporabniku prijaznimi deli: Cilindrični vložki so oblikovani enako kot običajni cilindrični vložki in jih lahko praviloma povsem preprosto vgradite brez pomoči strokovnjaka. Prilagodljivi sistem zaklepanja lahko razširite na 99 ključev in 25 cilindričnih vložkov ali bralnikov. Pri selitvi lahko celoten sistem preprosto vzamete s seboj.

Cilindrični vložki blueCompact

Odkrijte razpoložljive možnosti in si sestavite ustrezne dele za svoj sistem.